Våra projekt

När du behöver en byggnadsställning, du är i trygga händer hos oss!

Bästkustställningar i Stenungsund tillhandahåller säkra och enkla byggnadsställningar. När du hyr av oss är det alltid inkl. montering och demontering. Vi har kunskaperna och erfarenheterna som gör att vi kan lämna säkra och stabila ställningar till dina projekt. För oss är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg med våra tjänster.


Vi jobbar mot många av STO-regionens ledande byggföretag, bl a PEAB, Per Jacobsson Byggnads AB, Byggrex AB och Hansson & Söner Entreprenad AB samt måleriföretag såsom Helanders Måleri & Konsult AB och Myggenäs Måleri. 


Säkerhet och kvalitet är ledord som vi följer varje dag i vårt arbete. Byggbranschen är föränderlig och vi följer med och utvecklar både vår personal men även våra produkter. Säkerheten är A och O och vi kan garantera att du kommer bli nöjd med vårt jobb.

Specialister

Inom alla områden finns det specialister och vi har flera av dem i vårt team. Du som kund ska veta att du får all den hjälp och information du behöver samt kostnadseffektiva lösningar. Vänd dig i förtroende till Bästkustställningar i Stenungsund, vi är ett säkert val.

Valet är enkelt

Vi tycker att valet är enkelt men vi vill även förmedla till dig som kund att så är fallet. Att välja Bästkustställningar när du ska hyra byggställning tycker vi är det enkla valet. Du får professionellt kunnande, säkra och smidiga ställningar för alla typer av projekt.


Kontakta oss för mer information och priser. Oavsett om du behöver råd eller hjälp hela vägen finns vi där.

Ring oss

Peter: 0733-941428

Philip: 0732-366250